NEDEN DEPOLAMA

camoglu tarafından tarihinde yayınlandı

Neden Depolama?

Kullanmadığınız, kullanmak için uygun koşullarınızın olmadığı tüm zati ve ticari eşyalarınız bizimle güvende.

Yurt dışına veya başka bir vilayete geçici görevle gitmeniz gerekiyor yanınızda ihtiyacınız kadar eşya alırsınız ve sizin için dengeli olan atamadığınız tüm eşyalarınızı gönül rahatlığı ile depolayabilirsiniz.

Mağazanızı kapattınız ürünlerinizi elden çıkarıncaya kadar depolamaya ihtiyaç duyuyorsunuz, 7/24 takip sistemi olan güvenli bir depolama alanına güvenle başvurabilirsiniz.

Kapattığınız mağazanın demirbaşlarını depolayabilir, mağazanızı tekrar açıncaya kadar olan süreç içerisinde depolama alanını kullanabilirsiniz

Eşinizden ayrıldınız kalacak yeriniz var ama eşyaları ne yapmak lazım diye düşünmeyeceksiniz. Güvenli ve kişisel verilerin korunduğu özel güvenlikli depolama alanlarında eşyalarınızı depolayabilir. Yeni evinize geçtiğinizde taşıma ile birlikte eşyalarınızı tekrar alabilirsiniz.

Eşya depolama Yerleşmekte güçlük çektiğiniz ev, ofis gibi ortamlarda daha kolay yerleşmenizi sağlar, taşınma esnasında atamadığınız ancak fazla gelen eşyalarınızın korunmasını sağlar.

Evinizde kullanılmayan veya az kullanılan eşyalardan kurtulmanızı, sizler ferah evlerinizde vakit geçirirken, eşyalarımı keşke atmasaydım düşüncenizin önüne geçer.

Daha sayamayacağımız kadar çok sebepler için Depolama her zaman ihtiyaç olabilir.

Çamoğlu Uluslararası Nakliyat ve Eşya Depolama firmamız aracılığıyla Her türlü Ev Ofis Mağaza, Dershane, Okul, Restoran vb. gibi eşyaların depolanması yapılabilmektedir. Bizimle iletişime geçerek Depolama fiyatları ve taşıma koşulları hakkında bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz. Sizin için bir araya getirdiğimiz mükemmel nakliye enstrümanlarımızın bütünüyle fark yaratmak üzere hizmetinizdeyiz.

Çamoğlu Nakliyat ile yurt dışına eşya gönderen veya yurt dışından eşya getiren müşterilerimize 1 Ay ücretsiz depolama hakkı veriyoruz.

ııı ı ı ı ı ı ı ı ııııı ı ıı ı ı ı ı ı ı ı ıı ı ıı ı ıı ıı ıı ı ıı ıı ııı ı ııııı ı ı ı ı ı ı ı ıı ıı ı ı ı ıı ı ı ı ı ı ı ıııııı ı ı ıııı ı ı ııı ıı ı ıııı ıı ıııı ıı ııııı ı ıı ıııı ıııııı ıııııı ııııı ıı ııııııı ıı ııııı ıı ııııı ı ı ıııı ı ı ı ı ıı ııııı ıı ı ı ı ıı ıı ı ııı ııı ıı ı ııı ıı ııııı ı