ARŞİV DEPOLAMA

camoglu tarafından tarihinde yayınlandı

Arşiv depolama Ankara’da ki depolarımızda sizler için hazır. Ahşap konteynerlar, raf sistemleri ile tasarlanmıştır. Sadece size ait olma özelliği taşır. Anahtarı sadece sizde olan depo içerisine sizden başkası giremez. Eşya Depomuzdan hizmet alın ve ihtiyacınıza göre odanız sizin için hazır hale getirilsin. Arşiv depoculuğunda en önemli noktalardan birisi deponun güvenliği ve temizliği olduğu kadar iç dizaynıdır. Belgelerinizi arşiv rafı üzerine dilediğiniz düzende yerleştirebilirsiniz. Ayrıca saklanması gereken kullanılmayacak arşivleriniz karton koli haline getirilip içinde raf olmayan ahşap konteynerlarda kilitli olarak saklanır. Saklama süresi dolan arşivleriniz talimatınız üzerine istediğiniz yere sevki yine Çamoğlu Nakliyat güvencesi ile gerçekleştirilir.

Dilerseniz özel kasalarda ya da sandık halinde ister karton koli halinde. En değerli evraklarınızı arşivlerinizi güvenle depoluyoruz.

NELERİ DEPOLAMIYORUZ
1.Gıda Maddeleri
2. Her türlü Kimyasal Maddeler
3. Yanıcı, parlayıcı, Patlayıcı Maddeler
4. Canlı Bitki
5. Canlı Hayvan

NEDEN DEPOLAMA

Fazla eşyalarınızdan kurtulup daha refah bir ortamda yaşarsın. Sizler için değerli ve önemli olan, atmak istemediğiniz tüm eşyalarınızı uzun yıllar güvenle muhafaza edersin.

Evde, iş yerinizin özel evraklarını ya da birikimlerini güvenli bir ortamda saklarsınız.

Evinizden uzak kalacağınız zamanlarda gözünüz arkada kalmaz. Bizimle güvendesiniz; eşya depolama güvenlik açısından son derece avantajlıdır.

Eşyalarım çalındı mı? Yangın ya da sel gibi bir durum oldu mu? Maddi ya da manevi değeri yüksek olan eşyalarınıza zarar geldi mi? gibi düşüncelere aklınızın takılmasından kurtulursunuz.

Özellikle farklı bir şehirde öğrenim görecekler ya da görev alacaklar, uzun süreli olarak tatil planı hazırlayanlar yurt dışına görevli gidenler ev eşyalarını güvenle eşya depolama firmamıza teslim edebilirler.
Siz evde ya da iş yerinizde yokken sırf eşyalarınız için yüksek kira bedeli ödemekten kurtulursunuz